Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Hírlevél
Fizetési megoldás

JAVÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL

Vállalkozásunk vállalja hozott minta vagy műszaki rajz alapján bowdenek javítását és gyártását.

 

Javítási szolgáltatásunkat ügyfeleink igényeihez igazodva fejlesztjük, így lehetőség van részünkre csomagban elküldeni a javítandó bowdent, amit utánvéttel küldünk vissza megrendelőinknek.

A bowdeneket a hozzánk megérkezés időrendjében vállaljuk javításra, így leterheltségtől függően 1-5 munkanap a javítási idő!


Amennyiben a helyszínen szeretné megvárni a javítást, az csak előzetes időpont egyeztetés után lehetséges!

Több mint 30 éves gyártói és javító múlt után pár jó tanács:

- Ha bármilyen bowdenjük meghibásodik vagy működési rendellenességet tapasztalnak, nézessék meg szakemberrel a bowdent.

- Ha otthoni javításba kezdenek megfelelő szerszámok nélkül, ne tegyék! Csak az egyszerűbb kivitelű bowdeneket javítsák!

- Sokan elkövetik azt a hibát, hogy átalakítják a gyári bowdent a javítás során, amivel általában több kárt okoznak, mint hasznot és utána keresnek fel minket.

- A mai bowdenek sok bonyolult, egyre több -részben- műanyag alkatrészekből állnak, amik sérülés esetén nehezen vagy egyáltalán nem pótolhatók.

- Sokszor találkozunk szakszerűtlenül, megfelelő alkatrészek hiányában javított bowdennel "sufni tuning", amiben már annyi kárt csináltak, hogy menthetetlen.

- Az új tipusú műanyag bevonattal szerelt bowdeneknél ne használjanak kenésre zsírt, mert többet árt, mint használ. Lerakódik a bowdenház falán, behordja a koszt a bowdenbe és sok esetben megmarja a belső műanyag bevonatot. Helyette szilikon olaj vagy folyékony kenőanyagok használata ajánlott, amelyek nem károsítják a műanyag bevonatokat.

Webáruház készítés