Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Hírlevél
Fizetési megoldás

Cégtörténet

Vállalkozásunk 1984-ben kezdte meg járműipari bowdenek gyártását és javítását, amely tevékenységét a mai napig folytatja. A gyártott termékek között megtalálhatók motorkerékpárok, személy és haszongépjárművek, tehergépjárművek, mezőgazdasági gépek és egyéb munkagépek bowdenjei.

A járművek technikai fejlődésével és az anyagok felhasználásának változásával lépést tartva gyártjuk termékeinket és szolgáljuk ki partnereinket gyári minőségű utángyártott bowdenekkel.

40 éves szakmai múltunk és felkészültségünk garanciája teremékeink minőségének.

 

Egy gyártó cég megítélése a termékei minőségén és a hozzájuk társított szolgáltatásokon keresztül mérhető igazán. Mi mindkettőben a maximumra törekszünk és a megalakulás óta eltelt időszak alatt mindig ezt tartottuk a legfontosabbnak.

 

Ha bármilyen kérdés vagy igény megfogalmazodik felénk bátran keressenek minket, ígérjük tudásunk legjavát fogjuk nyújtani. Azt nem ígérhetjük , hogy minden problémára megoldást találunk, de szakmai tapasztalatunk mindenki számára rendelkezésre áll.

 

Vásárlóink és viszonteladóink részére webáruházunk rendelkezésre áll. Termékfejlesztésünk folyamatos amelyről tájékoztatjuk ügyfeleinket.

 

Jó minőségű magyar termékeket gyártunk!

 

Tisztelettel!

 

Lendvay Endre EV.

 

 

 

 

 

Webáruház készítés