Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Hírlevél
Fizetési megoldás

Üdvözöljük webáruházunkban!

 

     
Kérem tekintse meg termékeinket webáruházunkban! Ha az ön által keresett termék nem található vagy bármilyen kérdése van kérjük érdeklődjön telefonon vagy e-mailben elérhetőségeinken!
Fontos!
Amennyiben a rendelése nem sikeres vagy esetleg nem tudja kosárba rakni a terméket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti telefonszámok egyikén!
Rendelést telefonon is fel tudunk venni!
Bowden gyártás és javítás:
Családi vállalkozásunk már több mint 45 éve működik, fő profilja járműipari és egyéb célú bowdenek gyártása és javítása. A bowdenek technikai fejlődésével lépést tartva gondozásmentes kivitelben is kínáljuk termékeinket vásárlóink részére. Műanyag betétes modern technológiával gyártott bowdenházakkal és műanyaggal bevont bowden belsővel  is gyártjuk termékeinket és a javításokat is ezzel a technológiával végezzük. Vállaljuk hozott minta vagy műszaki rajz alalpján bowdenek egyedi és sorozat gyártását.
Bowdenházak műanyag betéttel, különböző bowden belsők igény szerint:
Új termékeink elektromos kézifék kötelek:
Elektromos kézifék kötél cseréje az alábbi linken megtekinthető:
Vállaljuk motorkerékpárok, személy és tehergépjárművek, mezőgazdasági gépek, targoncák, földmunka gépek, utánfutók, trélerek bowdenjeinek javítását ,gyártását fitness és kondigép bowdenek javítását.
Előzetes egyeztetés után lehetőség van postán megküldeni számunkra a javításra szoruló bowdent, amit elkészülte után MPL futárrral tudunk visszajuttatni a megrendelőnek!

Ha kérdése van forduljon bizalommal hozzánk az alábbi elérhetőségeken!

Tel:+36-70-427-0867 ; +36-30-477-2564

e-mail: lendvaybowden@gmail.com

Telephely: 2200 Monor, Kistói u. 53.

Webáruház készítés